تکتم نیوز/پرسه «باتها» در فضای اینترنت که با فعالیتهای مخرب خود، امنیت و آرامش کاربران را به خطر میاندازند، باعث شده تا اینترنت به هر ورودی با تردید و سوءظن برخورد کرده و با هدف امنیت سایبری به دنبال احراز هویت باشد.
کپچا مانند دروازهبانی قدرتمند، مقابل این هجوم دیجیتال مقاومت میکند و تا زمانی که اطمینان نیابد که فرد آنلاین، انسان است نه ربات، اجازه عبور از دروازههای آنلاین را نمیدهد.
در واقع در این میدان جنگ، هر بار که موفق به عبور از کپچاها میشوید، شما یک پیروزی کوچک در نبرد بزرگتری کسب میکنید که هدف آن محافظت از فضای مجازی و امنیت اطلاعات است.
«جاستین پات» در مطلب «به جهنم کپچا خوش آمدید» بر این موضوع تاکید میکند که کپچاها طراحی شدهاند تا جلوی ورود هکرها، هرزنامهها و انواع و اقسام چیزهای دردسرسازی را بگیرند که ممکن است هنگام خرید اینترنتی اطلاعات حساب شما را بدزدند، کامنتها یا ایمیلها جعلی برایتان بفرستند یا سرتان کلاه بگذارند.وی ادامه میدهد که «کپچاها، در انجام وظیفهشان موفق عمل میکنند اما مسئله این است که رباتهای اینترنتی خیلی زود ترفندهایشان را یاد میگیرند و سازندگانِ کپچاها مجبور میشوند معماهای جدیدتری بسازند. از قضا ساختن یک کپچا اصلاً کار آسانی نیست.» «جاستین پات» در بخش دیگری از مطلب خود، حلکردن کپچاها و شکستخوردن در حل آنها را برای کاربران تجربۀ بسیار ناخوشایندی میداند به نحویی که احتمال بالایی وجود دارد که اگر کاربری در حل یک کپچا شکست بخورد، در صورتی که مجبور نباشد، کلاً آن کار را رها کند. این معضل باعث شده است تا خدماتدهندگان اینترنتی به فکر راهکارهای تازهای بیفتند که وظیفۀ شناخت رباتها را از روی دوش کاربران بردارد و روی نحوه یا مسیر عملکرد رباتها متمرکز شود.بازی در زمین کپچاها برای اثبات انسان بودن ممکن است گاهی خستهکننده به نظر برسد، اما اهمیت آن در حفاظت از دنیای دیجیتال بیقیمت است. کپچا، با به چالش کشیدن ما و مقابله با رباتها، دنیای آنلاین را تا حدودی امنتر و قابل اعتمادتر میسازد. در واقع هر بار که با یک کپچا روبرو میشویم، در خط مقدم دفاع از امنیت اینترنت و حریم خصوصی خود و دیگران ایستادهایم. دور از ذهن نیست که روزی فرا رسد که هوش مصنوعی قادر به تمایز دقیق و بینقص میان انسانها و باتها باشد و کابوس کپچا در اعماق تاریکی اینترنت، برای همیشه پایان یابد.اما تا رسیدن آن روز باید همچنان معماهای کپچا را حل کنیم و به سوالات عجیب و غریبش پاسخ دهیم.
چرا اینترنت به ما اعتماد ندارد؟
پرینتتصور کنید در حال ثبتنام در یک وبسایت هستید، یا به مرحله آخر خرید آنلاینتان رسیدهاید؛ ناگهان با انبوهی از تصاویر مبهم یا سوالات عجیب روبرو میشوید؛ شما باید به این سوالات به درستی پاسخ دهید تا ثابت کنید که انسان هستید.
کپچا، این نماد بیاعتمادی در دنیای آنلاین، با سد کردن راه انسان در فضای مجازی، ممکن است تجربهای ناخوشایند به نظر برسد، اما در واقع نقش حیاتی در جلوگیری از حملات خودکار، محافظت از اطلاعات حساس و حفظ کیفیت تعاملات آنلاین دارد.
https://toktamnews.ir/?p=6007
برچسب ها
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Saturday, 23 November , 2024